Circulaire oplossingen voor al uw producten en services.

Wil je bijdragen aan een duurzamere toekomst en tegelijkertijd mensen helpen? Meld je vrijblijvend aan om je netwerkapparatuur gratis door Global Asset Services te laten ophalen. Samen zetten we ons in voor een betere wereld.

Meer Info

Ons proces omvat niet alleen het ophalen van apparatuur, maar ook de zorgvuldige sortering van grondstoffen en handmatige demontage van goederen. Op deze manier zorgen we ervoor dat elk onderdeel zijn eigen tweede kans krijgt en dat waardevolle materialen worden hergebruikt.

Bij Global Asset Services streven we naar een duurzame en inclusieve toekomst. Doe met ons mee op deze reis naar een wereld waarin we samen bouwen aan een betere morgen.

Waarom Global Asset Services?

Circulariteit Producten

 • Lever uw oude apparaten in voor duurzame verwerking.
 • Registratie en rapportage.
 • Testen en repareren.
 • Gecertificeerd wipen en vernietigen van data-dragers.
 • Tweede leven voor electronica.
 • Grondstof herwinning.
 • Remarketing.

Duurzame Verwerking

 • Handmatige demontage.
 • Grondstoffen sortering.
 • Plastic sortering en recycling.
 • Papier en karton oplossingen.

Over Ons

Bij Global Asset Services geloven we in een circulaire aanpak. Wij geven producten een tweede leven en bieden tegelijkertijd kansen aan mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wij zijn trots om een brug te slaan tussen duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Ons doel is eenvoudig maar krachtig: producten een tweede leven geven en mensen met een "rugzakje" een kans bieden om actief deel te nemen aan het arbeidsproces. Bij Global Asset Services geloven we in inclusiviteit en het potentieel van ieder individu.

Kies voor Global Asset Services voor uw netwerkapparatuur en e-afvalbehoeften

In het moderne zakelijke landschap reikt maatschappelijke verantwoordelijkheid verder dan winst en groei. Het omvat duurzaamheid, milieueffect en sociale betrokkenheid. Bij Global Asset Services bieden we bedrijven een overtuigende reden om hun netwerkapparatuur en e-afval aan ons toe te vertrouwen.

1.Duurzaamheid & Recycling

Global Asset Services is een fervent voorstander van duurzaamheid. We geven prioriteit aan verantwoord recyclen en opknappen, wat betekent dat uw netwerkapparatuur en e-afval een nieuw leven krijgen, waardoor de ecologische voetafdruk van uw bedrijfsactiviteiten aanzienlijk wordt verminderd.

2. Empowerment van de Arbeidsmarkt

We gaan een stap verder om samen te werken met mensen die ver verwijderd zijn van de arbeidsmarkt. Door voor ons te kiezen, ondersteunt u een bedrijf dat gelooft in het geven van tweede kansen, waarbij kansen voor groei en zelfredzaamheid worden geboden.

3. Stagekansen

Samenwerken met Global Asset Services stelt u in staat deel uit te maken van de oplossing bij het koesteren van de volgende generatie IT-professionals. We bieden stagekansen voor studenten in IT, waardoor ze waardevolle praktijkervaring kunnen opdoen en bijdragen aan uw IT-assetmanagement.

4. Tweede Leven voor Producten

Uw netwerkapparatuur en e-waste zijn misschien verouderd in uw handen, maar bij ons vinden ze een tweede leven. Onze opknap- en reparatiediensten verlengen de levensduur van elektronische activa, waardoor de behoefte aan nieuwe productie wordt verminderd en de algehele carbonfootprint afneemt.

5. Recycling op een Duurzame Manier

Wij handhaven de hoogste normen op het gebied van milieubewustzijn. Onze toewijding aan duurzaam recyclen zorgt ervoor dat uw elektronische activa op een milieuvriendelijke manier worden verwijderd.

6. Demontage van Netwerkapparatuur

Global Asset Services is goed uitgerust om netwerkapparatuur veilig te demonteren terwijl de gegevensbeveiliging en nalevingseisen worden gewaarborgd.

7. Handige Ophaaldiensten

We begrijpen dat het beheren van e-waste logistieke uitdagingen met zich meebrengt. Onze diensten omvatten handige ophaalmogelijkheden, waardoor het moeiteloos wordt voor uw bedrijf om bij te dragen aan een schonere, groenere wereld.

8. Vermindering van de Carbon footprint

Uw partnerschap met ons vermindert actief de koolstofvoetafdruk van uw bedrijf. Door het hergebruik en opknappen van IT-middelen te bevorderen, vermindert u de behoefte aan nieuwe productie en minimaliseert u uiteindelijk afval en emissies.